گزارش کاراموزی کارگاه چوب بری در pdf
نوشته شده به وسیله ی علی در تاریخ 95/6/31:: 7:18 صبح
گزارش کاراموزی کارگاه چوب بری در pdf دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد گزارش کاراموزی کارگاه چوب بری در pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش کاراموزی کارگاه چوب بری در pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن گزارش کاراموزی کارگاه چوب بری در pdf :
گزارش کاراموزی کارگاه چوب بری
مقدمه
سطح کل جنگلهای ایران 4/12میلیون هکتار می باشد که حدود 6/7% از سطح کل کشور را می پوشاند که با توجه به جمعیت کشور در حال حاضر سهم هر ایرانی 2/0 هکتار می باشد.
بدیهی است که این رقم با توجه به سرانه جهانی جنگل که 8/0 درصد هکتار می باشد و حاکی از فقر و کمبود شدید کشورما در این زمینه می باشد. لازم به یادآوری می باشد که ایران در بین 56 کشور داراری جنگل در کشور مقام چهل و پنجم را دارا میباشد.
جنگلهای ایران را می توان به 5 ناحیه رویش به شرح زیر تقسیم کنیم :
1- ناحیه هیرکانی (خزری) که نوار بند شمال را تشکیل میدهد.
2- ناحیه ایران و کورانی که به طور عمده در مرکز ایران پراکنده شده اند.
3- ناحیه زاگرس که عمدتاً جنگلهای بلوط غرب کشور را تشکیل می دهند.
4- ناحیه خلیج فارس که در نوار ساحلی جنوب پراکنده می باشند.
5- ناحیه که از سیاراتی که متشکل از گونه های نادر و منحصر به فرد می باشد .
چوب از نظر گیاه شناسی بخش جامد و سخت زیر پوست ساقه درخت یا دیگر گیاهان چوبی است که به شکل بافت آوندی وجود دارد. گر چه در باور عموم چوب تنها در درخت و بوته یافت نمی شود از نظر علمی در خمه گیاهان آوندی وجود دارد.
در چوب مجراهای زیر قابل مشاهده است :
1- بافت چوبی و مجراهای چوبی، که شامل شیره خام آب ونمکهای معدنی محلول را از ریشه به برگها و غنچه های هوایی میبرد.
2- آوند آبکشی ، که غذای آماده برای برگها (شیره تولیدی به شکل محلول از طریق آنها برای تغذیه بقیه گیاه به گردش در می آید.
ویرایش چوب
چوب یکی از قدیمی ترین و ابتدایی ترین مصالح ساختمانی موجود در طبیعت است که بیشتر در طول تاریخ ازآن بهره برده است. چوب تنها مصالح ساختمانی است که از منبع قابل تجدید به دست می آید و از مصالح خوب برای مناطق زلزله خیز می باشد.
داریوش در فرمان بنیاد شهر شوش می گوید:
«تخته و چوب یکا از گاندرا و کرمانیا آورده شده است »
واژه «یکا» در زبان فارسی همان درخت جگ است که چوبی قهوه ای رنگ و سخت دارد، از این نقش برجسته آپادانا در دوره هخامنشی آشکار می شود که چوب را برای استفاده کاربردی و تزئینی در دوران مادها نیز به کار می گرفتند. در قسمتی از این نقش برجسته یک ماد در حال حمل یک صندلی چوبی مشاهده می شود که مربوط به سده پنجم پیش از میلاد است. چوب ابتدا ماده ای حیاتی برای ساخت ابزار های اولیه خانه و قایق برای حرکت در رودها بود سپس برای ساخت اکثر اشیا و ابزارهای سودمند که انسان قرنها برای پیشرفت زندگی خود به آنها متکی بود به کار رفت.
بخشی از تکنولوژی چوب بر اثر تلاش صنعتگران باقی مانده ولی بیشتر آن ناچار از بین رفته و با مواد و روشهای دیگر که نتیجه انقلاب صنعتی بیشتر است جایگزین شده است.
چوب تنها منبع طبیعی تجدید پذیر است. نفت و زغال ودیگر معادن سرانجام روزی تمام خواهد شد ولی جنگلی که خوب نگهداری شود( حتی گاهی بدون نگهداری) به طور نا محدود به تولید چوب ادامه خواهد داد. چوب جایگاه برجسته ای در اقتصاد جهانی دارد تولید سالانه چوب در جهان 2500 متر مکعب است، خواص شیمیایی، فیزیکی، و نیز مکانیکی چوب فعلاً آنرا بی جانشین کرده است.
از جمله مهم ترین کاربردهای چوب می توان به موارد زیر اشاره کرد:
1- استفاده از چوب برای اعضای باربر
2- استفاده از چوب برای نما سازی و تزئین
3- استفاده از چوب برای کارهای کمکی در ساخت و ساز، مانند قاب سازی و چوب بست و ;
نکته قبل توجه این است که درتعیین مشخصه های مکانیکی چوبها باید موادی همچون نا هماهنگی چوب، مقدار رطوبت، نوع چوب، محل رویش، پهنی دایره سالانه، درجه حرارت، تعداد گره های روی چوب، شرایط نمونه گیری، شرایط لحظه ای توجه کرد.
آشنایی با انواع چوب
راش Brich:
نام علمی این چوب Fogus orieutais ، نام فارسی و بومی راش و مرس و نام انگلیسی آن Beech است. از خواص ظاهری چوب راش درون نا مشخص، و به رنگ کرم مایل به قرمز است. دوایر سالینه فشرده و در نتیجه در مقاطع طولی دارای خطوط کم و بیش مشخص ناشی از آن است. از بارز ترین خصوصیات شاید بتوان به پره های چوبی درمقاطع طولی اشاره کرد که در مقطع شعاعی به پر مگس و درمقاطع مماسی به دوک معروفند واین پره ها به صورتکله های قرمز دیده می شوند. چه بسا این پر مگسهای زیبا عیب محسوب می شوند چرا که به عقیده ی نجاران این بخش های چوب پس از نجاری سیاه می شوند.
گونه راش چوبی نیمه سنگین و دارای بافتی همگن و تقریباً مقاوم دربرابر حشرات و قارچها است. گرده بینه های درجه 1و2 راش در ایران بیشتر به مصرف کارخانجات روکش و تخته لایه می رسد و گروه بینه های درجه 3 پس از تبدیل به الوار به بازار تهران(پل چوی) روانه می شود. بنا به اطلاعات بازار میزان تفاوت قیمت آن در شش ماهه نخست در بازار تهران بوده است. به دلیل بافت همگن و درجه سختی مناسب این چوب بیشترین تقاضا را برای خرید به منظور تهیه مبل در بازار دارد. همچنین به دلیل آغشتگی با انواع محلول های حفاظتی بیشترین گونه مصرفی در کارخانه های اشباع است. البته اخیراً گونه های خارجی راش از طریق آذربایجان وارد ایران شده است که بنا به ادعای مبل سازان و فروشندگان چوب کیفیت چوب ایرانی را ندارد ولی به دلیل ابعاد و رطوبت مناسب تخته ها میزان ضا یعات کمتری در امر فرآیند تولید دارد.
توسکا Alnus :
دوگونه توسکای ییلاقی و قشلاقی به نام های علمی Colutionose alnus , Subcordate alnus در ایران وجود دارد. نام های محلی توسکا و تسکا و توله است. این چوب درون نامشخص، رنگ کرم مایل به قرمز دوایر سالیانه پهن با حدود نسبتاً مشخص و موجدار در مقطع عرضی و پره چوبی و آجری . شکل قرمزرنگ در مقطع شعاعی و پره های ضعیف درمقطع مماسی از خصوصیات ظاهری چوب است، چوبی نیمه سنگین تا سبک است که به دلیل پرداخت و رنگ پذیری شکاف خوری و ابزار خوری خوب در صنعت مبلمان مصرف دارد ولی کم دوام بوده که البته در آب دوام قابل توجهی دارد. بیشترین میزان فروش را در بازار چوب فروشان پس از راش داراست که البته در حال حاضر مهمترین مورد مصرف آن طبق آما ر موجود در کارخانجات تخته لایه سازی آن در برابر آب در ساختن بناهای آبی نیز استفاده می شود قیمت چوب توسکا به صورت الواری در سال بوده است.
افرا Maple :
این خانواده دارای گونه های مختلفی در ایران است از جمله می توان افرا پلت، افرا شیر و کیکم را نام برد. بزرگترین و فراوان ترین افرای ایران اپلت با نام علمی Insigne bosso و نام انگلیسی Mople است. این گونه چوب درون نامشخص چوب سفید با درخشندگی کم و بیش صدفی، دوایر سالیانه به دلیل فشردگی چوب تابستانه در مقطع عرضی کاملاً مشخص در مقطع مماسی نقوش مواج و در مقطع عرضی نقوش رگه ایی مانند ایجاد کرده است که پره های چوبی ظریف و قهوه ای رنگ و براق در دو مقطع مختلف طولی به صورت کله ها و روک نمایان است چوبی نیمه سنگین با پرداخت آسان و هم کشیدگی کم باعث شده تا در صنعت مبلمان و روکش گیری جایگاه ویژه ای داشته باشد.
چوب روسی :
واژه چوب روسی در بازار چوب ایران به هر نوع چوب سفید رنگ وارداتی از روسیه تلقی می شود و کاربرد ان همچنان تفاوتی نمی کند، در حالیکه این چوب سفید خود شامل گونه های کاملاً متفاوت چون نراد، نئول، و کاجها می شوند.
همچنان که گفته شد یکی از گونه های چوبی که به چوب روسی معروف است Abies یا نراد است که نام رایج ان در دنیا Sapenfir است. این چوب فاقد درون چوب مشخص و به رنگ سفید مایل به قرمز فاقد مجاری صمغی، راست تار، سبک، واکشیدگی و همکشیدگی کم، قابلیت کم هنکام خشک کن، بسیار خوش کار،سنباده خوری خوب، میخ خوری و پیچ خوری عالی هستند ولی با وجود تمام مزایا به راحتی در مقابل قارچها دچار مرض کله آبی یا قرمز می شوند و از استحکام آنها میکاهد. حشرات نیز علاقه زیادی به لانه گزینی و تخم گذاری درآن دارند و باید توجه داشت که چوبها دارای رگه قرمز به هنگام خشک شدن کامل تاب بر می دارند،این چوب به علت سبکی و ضریب الاستیته از بهترین چوبها برای اسکلت ساختمانهاست. الیاف بلند و خمیر سفید آن در کاغذ سازی مصرف فراوان دارد. در ایران این چوب غالباً در صنایع مبلمان استفاده می شود.
ماهاگونی یا آکاژو:
آکاژو ها به دو دسته آکاژوی آمریکایی وآفریقایی تقسیم میشوند که اغلب آکاژوی افریقایی در بازار ایران یافت می شود. نام علمی این گونه Khaya inveeonsis از خانواده Miliacea است. نام های محلی متفاوتی در کشورهای مختلف آفریقا دارد. درون چوب قرمز رنگ و برون چوب نازک و سفید مایل به صورتی است. بافت یکدست، وجود پرمگسهای درخشان و براق که با تغییر جهت نوردرخشش متفاوتی دارند. از ویژگی های این چوب است. در مقطع شعاعی نقوش نواری صدفی و در مقاطع مماسی نقوش متنوع چون موجی، مجعد، جناغی دارد.
یکی از پرمصرف ترین چوبهای دنیا برای تهیه روکش های قیمتی است به دلیل همکشیدکی و واکشیدگی کم در هنگام خشک شدن کمتر دچار عیب می شوند. ضربه پذیری خوب، پرداخت عالی، پیچ خوری و میخ خوری بالا، از خصوصیات بارز این چوب است ولی رنگ پذیری و واکس خوری باید همراه با بتونه انجام گیرد. در تهیه روکش و مبل سازی بیشترین مصرف را دارد به دلیل ضربه پذیری و ضریب 81 ستیسیته بالا در تهیه قایقهای باد بانی و تفریحی مناسب است. لازم به ذکر است چوبهای دیگری تحت عنوان آکاژو در بازار دیده می شوند که اسامی واقعی آنها سیپو، کیسپو، و ساپلی است.
فصل دوم
1- بخش معرفی
الف- نام و نشانی متقاضیان:
• حقیقی:
نام و نام خانوادگی نوع پست/سمت تحصیلات
مهدی لعل مقدم مسئول کارگاه دیپلم تجربه
2- مشخصات محل اجرای طرح:
استان خراسان شمالی- شهرستان اسفراین- خیابان سید جمال- گارگاه چوب بری آقای مقدم.
امکانات تأمین مواد لازم:
لوازم و امکانات چوب بری،لوازم حمل و نصب
امکانات تأمین نیروی کار ماهر در منطقه:
مکان مناسب،نیروی کار، ماشین آلات
3- میزان سرمایه گذاری:
سرمایه کل آورده کارآفرین آورده سهامداران تسهیلات
300000000 150000000 150000000
4- خلاصه مدیریتی/اجرایی
با توجه به پیشرفت روز افزون صنعت چوب مثلاً استفاده در ساختمان سازی به جای اسکلتهای فلزی که بسیار سنگین می باشد صنایع چوبی می توانند جایگزین خوبی برای فولاد یا فلزات باشند. (امروزه در بسیاری از کشورها به خصوص آمریکا تعداد زیادی از منازل مسکونی کاملاً با چوب ساخته می- شوند وحتی در ایران نیز در روستاهای شمال کشور بسیاری از ساختمان ها با اسکلت چوبی بنا می شوند).
همچنین صنعت چوب جزئی از دکوراسیون داخلی و خارجی منازل وساختمانهای تجاری و اداری شده است.
با توجه به کوچک بودن کارگاه و نو پا بودن فعلاً تیم کاری بسیار کوچک و جزئی می باشد.
کارفرما
نوع خدمات این کارگاه تولیدی می باشد. وسرمایه مورد نیازکارگاه عمدتاً از راه فروش محصولات و شرکت در نمایشگاه های مختلف و همچنین تسهیلات بانکی تأمین می گردد.
5- تجزیه و تحلیل صنعت
با توجه به محروم بودن و کوچک بودن شهرستان عمدتاً مواد اولیه مورد نیاز کارگاه از طریق خرید از سایر مراکز استانی تأمین می گردد.
– تجزیه و تحلیل محیط : با توجه به اینکه کارگاه چوب بری به دلیل آلودگی صوتی و گرد و خاک زیاد نیازمند محیطی بزرگ و دور از محیط مسکونی می باشد که کارگاه در محیطی خارج از شهر بر پا گردد، که این خود نیازمند هزینه های زیاد جهت حمل و نقل و اسکان کارگران می باشد. با توجه به مشکلات فوق به ناچار کارگاه را داخل شهر بر پا کرده اند.
– روشهای حمل و نقل : عمدتاً محصولات کارگاه به دلیل نزدیک بودن به بازار مصرف با وسایل حمل و نقل درون شهری مثل وانت بار و سه چرخ حمل می گردد.
6- فرهنگ(اعتقادات مذهبی،فرهنگ مصرف، آداب و رسوم)
با توجه به کوچک بودن شهرستان وآشنایی بیشتر مردم با یکدیگر از لحاظ فرهنگی تمام مردم با رفتارها و کردارهای اجتماعی یکدیگر آشنا هستند و تقریباً سنخیت فرهنگی با یکدیگر دارند به همین دلیل اکثر مردم با این نوع فعالیت ها در محیط شهری مخالفتی ندارند و با توجه به گسترش فرهنگ آپارتمان نشینی و استفاده زیاد از منابع چوبی در آپارتمان، مردم تمایل زیادی به محصولات این صنعت پیدا کرده اند.
7- اقتصاد
برای اینکه در راه اندازی کارگاه به موفقیت برسیم باید عوامل مختلفی را در نظر بگیریم از جمله اینکه ببینیم مشتری چه نوع کالایی درخواست می کند با چه قیمت و طراحی همچنین میزان درآمد مشتریان را در ساخت محصولات خود در نظر می گیریم و در ضمن کیفیت را مد نظر قرار داده چرا که اولین چیزی که بیشتر مشتریان به آن توجه دارند کیفیت کالای ساخته شده می باشد. در کل هنگام ساخت محصول قبل از اینکه به فکر میزان سود محصول باشیم باید اول به فکر رضایت مشتری از محصول باشیم. چرا که رضایت مشتری خود به خود برای محصول سود آورخواهد بود. همچنین تغییرات اقتصادی می تواند تأثیر زیادی در موفقیت محصول داشته باشد از جمله نرخ تورم، وضعیت مالی و اقتصادی مردم، نرخ مالیات و نوسانات نرخ ارز;
8- تغییرات جمعیتی
مسلماً میزان جمیت منطقه،نسبت توزیع جمعیت از لحاظ شهری و روستایی، سطح تحصیلات و درآمد می تواند در کسب و کار مؤثر باشد، به عنوان مثال اگر جمعیت زیادی در یک منطقه با درآمدی بالا سکونت داشته باشند تقاضای آنها برای استفاده از محصول بیشتر می شود و این نیازمند تولید محصولات بیشتری و در نتیجه رونق کسب وکار خواهدشد.
9- تجزیه و تحلیل بازار
اندازه بازار در شهر در حال حاضر چندان گسترده نمی باشد اما به دلیل رشد جمعیت جوان و نیاز آنها به تشکیل زندگی مستقل درآینده همزمان با سایر منابع در این صنعت نیز شاهد رشد و تقاضای زیادی خواهیم بود.
10- بررسی روند های بازار
همچنان که قبلاً اشاره شده بود بازار این محصول به سرعت در حال رشد می باشد و حتی از محصولات ساده و ابتدایی به سوی محصولات لوکس و تجملاتی تغییر پیدا کرده است و همچنین با گسترش فوق العاده فناوری اطلاعات روز به روز محصولات جدید و روش های نوین در این صنعت همپا با سایرصنایع بوجود می آید که این خود باعث آسان شدن و دقیقتر شدن روشهای کار گردیده است. عوامل محیطی و فصلی تغییرات چندانی در روند رو به بهبود این صنعت نخواهد داشت.
11- ساختار بازار
با توجه به تقاضای زیاد وسلایق گسترده مردم،بازاراین محصولات بازار و رقابت کامل می باشد و هیچ یک از رقبا نمی توانند دررقبا نمی توانند در روند قیمت گذاری این محصولات تأثیر گذار باشند. و قیمت محصول دربازار تعیین می گردد.
عوامل زیادی می توانند در موفقیت تأثیر گذار باشند:
1- ارئه محصول با کیفیت مورد نظر
2- توجه به خواسته های مشتریان
3- قیمت مناسب
4- عرضه به موقع
5- ;;
12- بررسی رقبا
در بازاررقبای زیادی وجوددارند آنها می توانند با پیشه گرفتن از بقیه هم صنفی ها درمواردی مثل کاهش قیمت مقطعی، ارائه به موقع تولیدات، و پیش بینی خواسته های مشتریان و; می تواند تهدیدی برای دیگر رقبا باشد. وضعیت رقبا تقریباً در محیط فعلی یکسان می باشد اما می توان با ارائه راه کارهای درست و به موقع و همچنین پیش بینی وضعیت اقتصادی مشتری و خواسته های آنها و پیش بینی برنامه های احتمالی رقبا می توان بازار آنها را تصاحب کرد.
13- تجزیه و تحلیل عرضه و تقاضا
محصولات چوبی با توجه به تنوع و گوناگونی که دارند در تمام مدت سال کشش بازار بالایی دارند در تمام سطوح جامعه مورد استفاده قرار می گیرند و با توجه به کیفیت و آوازه ای که محصول ممکن است داشته باشد میتواند در خود منطقه و یا حتی در سایر مناطق دوردست مشتریان زیادی پیدا کند از جمله محصولات:
– سرویس خواب
– سرویس نوزاد
– سرویس آشپزخانه
– مبلمان منازل
– دکوراسیون
– و;
14- بررسی فرصت صادرات و واردات محصول
با توجه به وجود رقبای قوی و بسیارزیاد این کارگاه فعلاً در محدوده شهرستان به فعالیت می پردازد. با توجه به منابع و امکانات محدود امکان توسعه بیشتر جهت صادرات به سایر استانها نمی باشد.
15- بررسی قیمت
از آنجا که بیشتر مشتریان در مواجهه با محصول، ابتدا به دنبال برچسب قیمت می باشند طبیعتاً هیچ وقت قیمت تولید کننده با قیمت مورد نظر مشتری یکسان نخواهد بود، با توجه به رشد و فانتزی شدن محصولات از نظر کیفیت و قیمت با سالهای قبل تفاوتهای بسیار زیادی وجود دارد.
16- تجزیه و تحلیل فنی
• رویه های تولید(وضع موجود)
رویه مورد استفاده در این کارگاه بیشتر روشهای مبتنی بر تجزیه و یا روش استاد شاگردی می باشد اما با توجه به رشد فناوری های نوین سعی می شود در حد توان از این روشها درساخت محصول استفاده شود.
• تکنولوژی تولید
تکنولوژی مورد استفاده در این کارگاه عمدتاً وارداتی می باشدکه نیازمند هزینه های بالایی می باشد
17- دور نمای شرکت/ شرح کسب و کار
• معرفی شرکت
مالکیت کارگاه به صورت فردی می باشد نوع کار تولیدی و تولیدات شامل:
کابینت آشپزخانه و سایر لوازم چوبی مورد استفاده.
• سرمایه گذاران و سهامداران اصلی
سرمایه گذاری به صورت فردی می باشد وسهامداران اصلی و مالک خود فرد می باشد و برای بهبود کار از افراد با تجربه و ماهردرامر نجاری استفاده می شود.
• مأموریت
مأموریت اساسی و بلندمدتی که این کارگاه بر عهده دارد تأمین نیازهای مورد نیاز مردم در این صنعت و کمک به بهبود پیشرفت سطح رفاه جامعه می باشد.
• اهداف اصلی
هدف راه اندازی کارگاه ایجاد اشتغال بوده که در ابتدای کار با دو نفر نیروی کار آغاز به کار کرده که تولیدهت کارگاه در ابتدا سفارشات ساختمانی محدود به درب های ساده و قابدار و دکوراسیون داخلی می شد که با گسترش کارگاه و تجهیزات دستگاه ها تنوع محصولات زیر بیشتر شد که شامل انواع درب های چوب و سرویسهای چوبی(میزتلویزیون، دراور، بوفه، ویترین، جالباسی،میزناهارخوری، نرده، راه پله و;)می باشد اکنون نیز با ورود محصولات جدید مانندMDF، ولترون وHDF,HB و دستگاه های جدید(خط زن، نوارچسبان،PUL ، دستگاه دم چلچله، سرویس های MDF و کابینت آشپزخانه و ساخت انواع دکوراسیون داخلی با محصولات MDF وولترون به خط تولید اضافه گردیده است.) و در نهایت تأمین بخش زیادی از نیاز جامعه
• راهبرد ها(تولید/فروش/خدمات)
1- تحویل نیروی کارآمد و مجرب جهت ارائه روند
2- کمک به اشتغال زایی
3- کمک به افزایش صادرات
18- معرفی محصولات(کالا/خدمات)
• معرفی محصول
عمده محصولات همچنان که قبلاً گفته شده بود دکوراسیون منازل و ساختمان و; می باشد.مواردمصرف محصولات درتمام زمینه ها اعم از کلاس درسی مدارس، دانشگاه، اداره جات، منزل و; و گونه های مختلف محصولات با کاربردهای متنوع و گوناگون .
معرفی محصول به مشتری از طریق آشنای آنها با مواد اولیه مورد استفاده در تمام محصولات از نظر کیفیت بالای انها و با دوام بودنشان و قیمت مناسب.
• مزیت های رقابتی محصول
خصوصیت محصولات این گارگاه با دوام بودن و داشتن ظاهری مشتری پسند و قیمت مناسب می باشد و همچنین طبق سلایق مشتری عمل کردن و پذیرفتن سفارشات.
• معرفی آمیخته بازار یابی محصولات
جهت ارائه جدید و بهتر و تبلیغ محصولات خود نیاز به واحد تبلیغاتی محصول با استفاده از درج آگهی در روزنامه استان و تبلیغ به وسیله مشتریان درصورت رضایت مندی آنها از محصولات دریافتی
• فرآیند تولید
تولید محصول از نوع لترون: ابتدا با دستگاه خط زن ورقهای مورد نیاز را برش زده و بعد با نوار چسبان لبه های ورق برش خورده را نوار می زنیم. به عنوان مثال برای تهیه دربهای کابینتبا دستگاه فارس بر پروفیل را فارس میزنیم وبا دستگاه دم چلچله اتصالهای بر فارس بر و یا شیارها را پروانه می زنیم و با استفاده از دلر جای لولا را ورق می زنیم و بعد در ها را به کابینت نصب می کنیم.
فرآیند تولید محصول از نوعMDF : به عنوان مثال برای ساخت یک بوفه ابتدا چوب اندازه گیری شده را با رنده ی سه کاره رنده می زنیم و با استفاده از رنده فلکه برش می زنیم ، در مرحله بعد با دستگاه گنده گیر چهار طرف چوب برش خورده را صاف می کنیم و بعد با همان دستگاه سه کاره از از قسمت کم کنی قسمتهایی را که می خواهیم کلاف کنیم سوراخ می زنیم در مرحله بعد با اره سه کاره زبانه می زنیم و با فرز ابزار می زنیم ودر نهایت چوبها را با هم کلاف می زنیم.
کلمات کلیدی :